Du har ingen produkter i handlekurven.

Menu

Varm mat 1

varm-mat-1Alle hovedretter leveres med 180 gram ferdig stekt kjøtt pr. person, 1,5 dl. saus, 300 gr. kokte poteter og 250 gr. grønnsaker. Denne mengden er beregnet for 2 ganger servering av hovedrett.

Skulle De ønske andre grønnsaker eller sauser en dem vi har foreslått så ordner vi det.

Maten leveres med hver komponent pakket for seg i aluminiumsformer plassert i isopor ytterembalasje.
Vi garanterer maten spisevarm i minimum en time etter levering under forutsetning at lokkene beholdes på, men anbefaler at De i samarbeid med oss finner den mest fornuftige leveringstiden.
Alufolieformene egner seg utmerket til direkte servering fra buffet eller man kan legge maten over på egne serveringsfat.
Kunden må selv returnere isopor yttermballasje til Le Chef.

Minimum 12 personer.

Viser alle 13 resultater

Sorter etter
Vis per side
ProduktPris

Lammestek

  • med aspargesbønner, gulrøtter, rosenkål, lammesjysaus & kokte poteter.
kr 275

Rødvinsbraissert oksestek

  • med rosenkål, gulrøtter, erter rødvinssaus og kokte poteter.
kr 275

Svinestek

  • med surkål, gulrøtter, erter, svisker, svinesaus og kokte poteter.
kr 240

Rensdyrstek

  • med tyttebærkompott, rosenkål, blomkål, gulrøtter,rømme/fløtesaus og kokte poteter.
kr 340

Kalvestek

  • med tyttebærkompott, rosenkål, blomkål, gulrøtter,fløtesaus og kokte poteter.
kr 340

Hjortestek

  • med tyttebærkompott, rosenkål, blomkål, gulrøtter,rømme/fløtesaus og kokte poteter.
kr 340

Røkt svinekam

  • med surkål, aspargesbønner og gulrøtter, burgundersaus og kokte poteter.
kr 280

Bergensk surstek

  • med tyttebærkompott, rosenkål, blomkål, gulrøtter,fløtesaus og kokte poteter.
kr 300

Røkt lammelår

  • med stuet spinat, gulrøtter, erter, rødvinssaus og kokte poteter.
kr 300

Stekt kalkunbryst

  • med broccoli, parisergulrøtter, erter, rødvinssaus og kokte poteter.
kr 300

Fløtestuede poteter (gratinert med ost)

kr 20

Amandine poteter

kr 20

Rosewald poteter

kr 20
Gjestebok
-