Du har ingen produkter i handlekurven.

Menu

Koldtbord

koldtbord1Våre koldtbord leveres som standard i tre forskjellige varianter.
Det ene, koldtbrikke, er som navnet tilsier, et enkelt alternativ som egner seg godt for lunch-bespisning. For de øvrige oppsett er porsjonene beregnet til å være dagens hovedmåltid. Smør & brød er inkludert i prisen for koldtbrikke, men ikke i De Luxe og De Luxe Spesial.

Vi anbefaler en blanding av grovt og fint brød, og at det beregnes ca. 5 brødskiver pr. person. Halvstekte rundstykker som ferdigstekes rett før bespisning er også å anbefale.

Koldtbord er en klassiker ved mange anledninger og går tydeligvis aldri av moten. Le Chef bruker kun de beste råvarene som til en hver tid er å oppdrive på markedet, noe som er en forutsetning for et godt koldtbord. Vi leverer i Bergen og Os.

Koldtbordene er delikat anrettet og pyntet med sesongens råvarer, lagt opp på pene engangs aluminiumsfat, og leveres i praktiske stable-esker som gjør transport og oppbevaring enkel og samtidig hygienisk forsvarlig.

Kan også leveres på våre serveringsfat som returneres oss senest dagen etter levering.

Sild og salat leveres i aluminiumsformer og/eller plastgryter. Bruk rullefelt til høyre for å vise vareliste.

Viser alle 5 resultater

Sorter etter
Vis per side
ProduktPris

Koldtbord De Luxe

  • Minimum 12 couverts
  • Aspic fylt med fisk og reker
  • Kokt skinke med italiensk salat & asparges
  • Svinestek med surkål & svisker
  • Kald kokt laks eller
  • Røkelaks med eggerøre
  • Roastbeef med remulade og fritert løk
  • Kylling med mandariner
  • Tomatisert sherrysild
  • Potetsalat
kr 310

Koldtbord De Luxe Spesial

  • Minimum 12 couverts
  • Røkelaks med eggerøre
  • Vestkystanretning (reker, blåskjell, kreps etc.)
  • Helkokt laks med agurksalat
  • Helstekt indrefilet av okse med tartarsaus
  • Stekt kalkun med waldorffsalat
  • Fenalår & spekeskinke med eggerøre
  • Røkt hamburgerrygg garni
  • Tomatisert sherrysild & sursild
  • Potetsalat
  • Blandet salat & thousand island dressing
kr 420

Koldtbrikke

  • Minimum 6 couverts
  • Kyllingbryst med sprøstekt løk
  • Kokt skinke med italiensk salat
  • Potetsalat
  • Roastbeef med remulade
  • Røkelaks med eggerøre
  • Couvertbrød & smør
kr 225

Spekeanretning

  • Fenalår 40 gr
  • 40 gr Spekeskinke
  • 40 gr Mårpølse
  • Eggerøre
  • Potetsalat
kr 250

Brød & smør til koldtbordet

  • Assortert brød og smør til koldbordet
kr 20
Gjestebok
-