Vis kategorier

Koldtbord

Koldtbord er en klassiker ved mange anledninger og går tydeligvis aldri av moten. Le Chef bruker kun de beste råvarene som til en hver tid er å oppdrive på markedet, noe som er en forutsetning for et godt koldtbord.

Våre koldtbord leveres som standard i tre forskjellige varianter. Det ene, koldtbrikke, er som navnet tilsier, et enkelt alternativ som egner seg godt for lunch-bespisning. For de øvrige oppsett er porsjonene beregnet til å være dagens hovedmåltid. Prisen for standard koldtbrikke inkluderer smør og brød. Pakkene De Luxe og De Luxe Spesial inkluderer ikke smør og brød, dette velges som et tillegg i pakkene.

Vi anbefaler en blanding av grovt og fint brød, og at det beregnes ca. 5 brødskiver pr. person. Halvstekte rundstykker som ferdigstekes rett før bespisning er også å anbefale.

Koldtbordene er delikat anrettet og pyntet med sesongens råvarer, lagt opp på pene engangs aluminiumsfat, og leveres i praktiske stable-esker som gjør transport og oppbevaring enkel og samtidig hygienisk forsvarlig. Kan også leveres på våre serveringsfat som returneres oss senest dagen etter levering. Sild og salat leveres i aluminiumsformer og/eller plastgryter.