Le Chef Cateringservice ble startet 1. juli 1990, og drives fortsatt av ekteparet Anne Sofie og Ole Øivind Nilsen, som begge har allsidig utdannelse, praksis og bred erfaring fra servicenæringen.

Dagens Le Chef er delt mellom cateringtjenester for private, næringsliv og organisasjoner, og en populær restaurant på Nesttun. Våre cateringkunder er spredt over hele Stor-Bergen, Os og Sotra.

Vår visjon for Le Chef er å være en seriøs aktør i cateringmarkedet i Stor-Bergen, som skal drive etter sunne etiske og økonomiske prinsipper.

Vi har et uttalt mål om at Le Chef skal opprettholde høy kvalitet på alle våre produkter, ved å produsere alt fra bunnen ved hjelp av råvarer av aller beste kvalitet. Dette oppnår vi ved å håndplukke bare de beste leverandører – og så langt det lar seg gjøre så skal vi velge kortreist mat.

Det er viktig for oss å fokusere på miljø og moral når vi velger leverandører. Vår leverandør av scampi henter disse utelukkende fra ASC-sertifiserte oppdrett.

God mat og trivsel er veldig viktig for oss. Våre kunder skal være fornøyd med maten de får, enten de bestiller catering eller besøker vår restaurant. Våre ansatte skal trives og ha et godt arbeidsmiljø.

Våre ansatte

null

Anne Sofie Dregelid Nilsen

Partner
null

Ole Øyvind Nilsen

Daglig leder/partner
null

Torstein Erdal

Kjøkkensjef
null

Linda Therese Nilsen

Ass. Daglig leder
null

Thuong Thi Dang

Koldtsjef
null

Danielle Angel

Kokk
null

Tinh Thi Nguyen

Koldtkokk
null

Kamila Migacz

Koldtkokk
null

Zozan Mohammad Yunes

Koldtkjøkkenmedarbeider
null

Inguna Keisa

Koldkjøkkenmedarbeider
null

Trang Thuy Hoang Pham

Koldtkjøkkenmedarbeider
null

Niklas Andre Rosengren

Kokkelærling
null

Jorid K. Berg

Servitør
null

Rebekka Fjeld

Servitør
null

Elias Marklund

Servitør
null

Jon Are Melkild

Sjåfør
null

Avdullah Ajeti

Sjåfør