Ofte stilte spørsmål

Vi leverer til den tiden som blir avtalt +/- 20 minutter. Utkjøring lørdag og søndag starter kl. 12:00

Levering på døren koster Kr 200,00. Ordrer med verdi over Kr 3500,00 leveres fritt.

Sjåførene har med seg betalingsterminal. Disse tar både vanlige bankkort, Mastercard og Amex.

Faktura kun etter forhåndsavtale.

Disse leveres tilbake av kunden. Vi tar imot i fra kl. 08:00 fram til restauranten stenger.

Henting kan avtales, pris Kr 300,00

Når du har bestemt deg for å bruke våre tjenester er det lurt å bestille. Detaljer i bestillingen kan vi ta når det nærmer seg. Endelig antall for koldtbord, tapas og varm mat trenger vi 3 dager før levering. For snitter, dagen før levering.

Normalt 3-5 snitter per person avhengig av hvilke gjester du har, når på dagen og hva du serverer ved siden av.

Du kan bestille til et mindre antall. Vi må da gjerne legge maten opp på en annen måte. Ta kontakt for avtale.

Vi er kjent for å levere gode porsjonstørrelser. Dette er av en grunn. Når du arrangerer selskap finnes det ingenting som er så kjedelig som for lite mat. Vi anbefaler at du bestiller det antallet dere skal være til bords.

Dersom du ikke har kjølt lagringsplass bør du få koldtbord og tapas 1-2 timer før bespisning.

Varm mat må vi time i forhold til når dere går til bords.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse - les mer om personvern