Når kan vi få maten levert og hva koster det?
Vi leverer til den tiden som blir avtalt +/- 20 minutter. Utkjøring lørdag og søndag starter kl. 12:00
Levering på døren koster Kr 200,00. Ordrer med verdi over Kr 3500,00 leveres fritt.
Hvordan betaler vi catering levert på døren?
Sjåførene har med seg betalingsterminal. Disse tar både vanlige bankkort, Mastercard og Amex.
Faktura kun etter forhåndsavtale.
Hva med kasser, skåler og fat som maten leveres i?
Disse leveres tilbake av kunden. Vi tar imot i fra kl. 08:00 fram til restauranten stenger.
Henting kan avtales, pris Kr 300,00
Hvor lang tid i forveien må jeg bestille?
Når du har bestemt deg for å bruke våre tjenester er det lurt å bestille. Detaljer i bestillingen kan vi ta når det nærmer seg. Endelig antall for koldtbord, tapas og varm mat trenger vi 3 dager før levering. For snitter, dagen før levering.
Hvor mange snitter må jeg beregne per person?
Normalt 3-5 snitter per person avhengig av hvilke gjester du har, når på dagen og hva du serverer ved siden av.
På siden står det minimum 12 personer på noen meny-elementer; kan jeg bestille til færre?
Du kan bestille til et mindre antall. Vi må da gjerne legge maten opp på en annen måte. Ta kontakt for avtale.
Må vi bestille til det antallet gjester vi skal være?
Vi er kjent for å levere gode porsjonstørrelser. Dette er av en grunn. Når du arrangerer selskap finnes det ingenting som er så kjedelig som for lite mat. Vi anbefaler at du bestiller det antallet dere skal være til bords.
Når bør jeg få maten levert?
Dersom du ikke har kjølt lagringsplass bør du få koldtbord og tapas 1-2 timer før bespisning.
Varm mat må vi time i forhold til når dere går til bords.