Konfirmasjon

Catering til årets konfirmasjonsmat – velsmakende og delikat levert til den store festen.

Le Chef Cateringservice AS er behjelpelig med å lage konfirmasjonskoldtbord, middager med stort utvalg av varm mat og kaker / desserter. Ta kontakt i god tid – og vi er behjelpelig med meny valget. Vi leverer variert konfirmasjonsmat og fristende kaker til deres arrangement. Alle våre desserter med unntak av iskake er produsert fra bunnen i vårt kjøkken.

Tapas er den nye formen for selskapsmat og i vårt utvalg har latt oss inspirere av så vel den spanske tradisjonen som den nye norske måten å gjøre det på. Rettene er nå også blitt veldig populær til konfirmasjoner da den er god likt for de unge og voksne. Vi bruker kun gode norske råvarer i vårt assortement. Dere velger selv sammensetning og hvor mange retter.

Hvis konfirmanten og kanskje de voksne ønsker noe som ikke er listet opp på menyen så er vi behjelpelig med å lage en meny etter deres ønsker.

Vi har også lagt til rette for sammensatte menyer etter ønske fra våre kunder.

Vi har lang erfaring med levering av selskapsmat der vi også kan friste med en velsmakende 3 retters meny som passer til slike tradisjoner.

Le Chef Cateringservice AS er behjelpelig med gode råd og gode råvarer slik at deres konfirmasjon skal få et best mulig resultat med måltidene dere skulle velge.

Vårt hovedmarked er Stor-Bergen, Os og Sotra.

Selskapets medarbeidere har høy kompetanse hva angår selskapsarrangementer og står gjerne til tjeneste med råd og vink til Deres konfirmasjon. Utleie av servise kan formidles, likeså servitørhjelp. Et vellykket arrangement er avhengig av god og riktig mat. Vi legger vår sjel i å gjøre våre kunder fornøyd med arrangementet. Prøv oss, og bli positivt overrasket.

Om du lurer på noe, eller om du ønsker mer informasjon om konfirmasjonsmat vår, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med levering av selskapsmat til konfirmasjoner i Bergen og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.

OM VÅR KONFIRMASJONSTRADISJON I NORGE

I Norge har vi konfirmasjon som foregår når barna er ca. 15 år. Konfirmasjon kommer fra latinske ordet «Confirmatio» som betyr stadfestelse, bekreftelse eller styrkelse.

FØR I TIDEN

Konfirmasjon ble innført som en obligatorisk ordning i Norge i 1736 som opprinnelig var en skikk tidligere på 1700-tallet. Det var veldig strengt og de som hadde blitt konfirmert innen man hadde fylt 19 år, kunne bli straffet med tukthus eller gapestokk. På selve dagen foretok presten en muntlig høring av alle konfirmantene. I 1759 kom det en lov om at alle med familie skulle gå til nattverd søndag etter konfirmasjonsdagen.

I DAG

Siden 1950 har konfirmasjon vært frivillig, og siden da har vi hatt et borgerlig alternativ til kirkelig konfirmasjon. Dette er en gammel tradisjon for å markere overgangen fra barn til voksen. Selve dagen blir gjennomført med en seremoni og deretter en hyggelig feiring sammen med familie og slekt.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse - les mer om personvern