Du har ingen produkter i handlekurven.

Menu

Julebord i Bergen

JULEMENY2013

Julebord er ordet vi forbinder med god mat og en fin tid. Vi leverer ferdig mat til julebord og andre tilstelninger i hele Stor Bergen og Os. Hos oss kan du få levert julemiddag rett hjem til deg eller til firmaet som arrangerer juleboredet. Vi leverer pinnekjøtt og svineribbe av ypperste klasse.

Julebord er en tradisjon der arbeidsgiveren ofte spanderer eller sponser en fest for arbeidstakerne. Jobbens julebord blir som oftest diskutert i ukene før og ofte og i ukene etterpå så man må planlegge årets julebord på en måte som gjør det til en skikkelig fest.

Julebord sesongen er fra November og ut året, og i denne tiden er det en mengde å gjøre for oss som leverer til julebord og julemiddager, så vær tidlig ute med de bestillinger du treger til ditt arrangement, slik at du får ønsket leveringstidspunkt og ett vellykket julebord.

Julemat som svineribbe og pinnekjøtt handler om det samme somresten av landet. God mat og det å ha det koselig med kolleger du kanskje ikke ser så mye utenom jobben vanligvis.
Trenger du mat til ditt julebord, eller du vil sjekke om vi kan levere julemiddag til deg ta kontakt med oss. julematen vi leverer er garrantert spisevarm i en time hvis lokkene holdes på.

Gjestebok
-