Du har ingen produkter i handlekurven.

Menu

Gjestebok

Marianne Lehmann
mai 1, 2015

Vi fikk levert tapasmeny til konfirmasjonen til vår datter. Vi hadde en veldig hyggelig dialog i forkant, og selv om jeg rotet litt med tidspunktene, lot det seg heldigvis enkelt ordne. Maten kom presis til avtalt tidspunkt, den var flott laget til, og smakte nydelig. Mye skryt fra gjestene. Rikelig med mat. Benytter oss gjerne av dere igjen:-) Mvh. Marianne

Sangforeningen Forum
februar 11, 2015

Så var det årsfest igjen. 07.02.2015 samlet vi 46 gjester til fest i våre lokaler Håkonsgt.24 Vi fikk servert en herlig 3 retters meny med kremet blomkålsuppe,rødvinsbrassert oksestek og sherryfromasj. Maten ble servert av Ksri med gjengen i år som i fjor. Maten var aldeles nydelig kan trygt anbefales. Vi kommer tilbake ved en senere anledning.

Preses Økonomi
januar 30, 2015

Vi bestilte snitter/smørbrød til jubileumslunsj for ansatte. Nydelig og delikat mat, rause porsjoner og vakkert pyntet ! Alle var strålende fornøyd og ble veldig mette ! Anbefales !!

Karin og Ingvald
januar 13, 2015

Takk for flotte snitter!

Gurly Sandal
desember 28, 2014

Hei alle i Le Chef. Lørdag 20.12.2014 hadde vi samling med 36 gjester og bestilte koldtbord og litt tapas hos dere. Maten var fantastisk, nydelig dandert på fat. Alle var begeistret og ble mett og god. Vi kan anbefale dere til alle. Hilsen Gurly Sandal

Johannes Seim
november 25, 2014

Nydelige snitter og kjempegod kake Tusen takk.

Unni Nordgaard
oktober 27, 2014

26. oktober - fikk jeg levert kalkunbryst m/grønnsaker, Waldorffsalat og rødvinsaus. Panna Cotta til dessert. Alt smakte fortreffelig. Maten falt i smak hos gjestene - mye skryt. Det kom mange spørsmål om hvor maten var bestilt. Takk for god service nok en gang.

Trude Salhus
oktober 27, 2014

Hei. Vil gjerne få takke for et fantstisk tapas bord som vi fikk levert fra dere fredag 24.oktober. Det var fantastisk flott pyntet og smakte like godt. Dere utviste en kjempegod service som også gjør at vi vil vuredere dere igjen ved neste "korsveg"også.Både vi og gjesetene var veldig fornøyd og jeg tror nok at dere med tiden vil motta bestillinger fra gjestene som var hos oss. Hilsen Trude

LHL Os
oktober 3, 2014

LHL Os har hatt årsfest og maten ble levert av dere, flott viltgryte med alt tilbehør, smakte aldeles nydelig, noe alle bemerket, en vellykket kveld, ikke minst pga. maten!!! Tusen takk, hilsen festkomiteen!!!

Aud Seim
september 4, 2014

Tusen takk for en god service og nydelig mat som vi fikk levert til 55 personer.Vi bestilte en blanding av tapas/koldtbord. Maten var en fryd for øyet og smakte fantastisk. Gjestene var strålende fornøyd, og kom med gode tilbakemeldinger. Har brukt LeChef i mange sammenhenger og kommer til å bruke de igjen.

Skriv i gjestebok
Gjestebok
-