Du har ingen produkter i handlekurven.

Menu

Bryllup i Bergen

brylupSkal dere ha bryllup? Le Chef er kjent i Bergen og Os for sunn og god mat som holder høy standard, og god service.

Le Chef Cateringservice AS har siden starten 1. juli 1990 vært drevet av ekteparet Anne Sofie og Ole Øivind Nilsen. Begge har allsidig utdannelse og praksis innen servicenæringen.

Medarbeidere og samarbeidspartnere (leverandører) er håndplukket slik at du som forbruker skal få den smaksopplevelsen du fortjener til ditt bryllup. og desidert blant byens beste. Selskapet holder til i velutstyrte lokaler på Kalandseid, 5 minutters kjøring fra Nesttun i Bergen.

Vi tar hensyn til kundenes travle hverdag og garanterer at leveransen blir levert innen avtalt tid. Sjåførene våres er godt kjent, og kjøkkenet jobber planmessig og riktig for at du som kunde skal være trygg på å motta din bestilling til rett tid og kunne nyte ett nydelig måltid!

Le chef tilbyr alt dere trenger av delikate retter til deres bryllup:

Bryllup Tapas

Bryllup komplett middagsmeny

Bryllup hovedrett 1

Bryllup hovedrett 2

Vi prioriterer ferske råvarer og vet at mange spiser med øynene, derfor smaker maten like godt som forventet. Du vil ikke bli skuffet! For de virkelig store anledningene som bryllup ønsker man seg kanskje en helt spesiell meny.

Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi i fellesskap sette sammen en komplett meny til deres bryllup bestående av både tradisjonelle og mer eksotiske retter – gjerne kombinert med dem rette hvite og røde vinene til. Om du lurer på noe, eller om du ønsker mer informasjon om bryllupsmenyen vår, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med leveringer til bryllup i Bergen og Os og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.

Gjestebok
-